AC STAG

Kontakt Info

Naši Partneri

AC STAG

AC SA je poznata i trenutno vodeća kompanija koja se bavi proizvodnjom LPG/CNG instalacija i komponenti. Ova kompanija posluje više od 27 godina na tržištu automobila. Trenutno je najveća kompanija u segmentu gasnih instalacija i opreme.

AC SA posluje sa više od 40 zemalja u svetu, a neke od njih su Rusija, Ukajna, Nemačka, Turska, Tajland i Srbija. Kompanija proizvodi boce, injektore, reduktore, interfejse, emulatore i kopjuterske jedinice poznate pod brendom STAG.

2012. godine kompanije je otvorila potpuno nov razvojno-istraživački centar. Isti je opremljen najsavremenijim mašinama za proizvodnju LPG/CNG instalacija. Poseduje laboratorije za razna ispitivanja i sopstvenu LPG/CNG pumpu.

Konstantno ulaganje u razvoj omogućava kompaniji AC SA da bude lider među proizvođačima iz iste branše.

Važno je napomenuti da kompanija AC SA poseduje laboratoriju za ispitivanje štetnog uticaja njihovih proizvoda na životnu sredinu. To je čini jednom je od retkih kompanija koje ulažu u ovaj segment. 

Posle ovog kratkog teksta jasno je zašto se ljudi odlučuju za kompaniju AC SA i njihov brend STAG. U auto-gas servisima u Srbiji najviše se nudi i ugrađuje AC STAG, a vozači se uglavnom odlučuju za pomenuti brend, jer žele sigurnost i kvalitet.

Više o kompaniji AC SA pročitajte na sajtu http://www.ac.com.pl

Preuzeto sa : http://autogasmagazin.rs/kompanije/ac-sa-lider-u-lpg-cng-oblasti/

Vozi dalje, duže, ekonomičnije!Pogledaj proizvode